Ook bereikbaar op
06-45122092
Ervaringen


Arnold Gerbers

30 mei 2017

Heren,
Ik heb zojuist even de voorgaande reacties gelezen. Geen woord gelogen, ik weet niet zo goed wat ik daar aan toe kan voegen. De service en klantvriendelijkheid was gewoon perfect. Ik was al een lange tijd op zoek naar de ideale aanhanger, kwamen zij alsnog met de juiste tips. Bedankt Wilco en Bert!!!


Klussenbedrijf J.D.T.

17 april 2017

Prima bedrijf. Klant vriendekijk en prima aanhangers.


Tom van der Ouderaa

17 april 2017

Afgelopen weekend voor de 2e keer een aanhanger gekocht bij Vema, super service en goed kunnen handelen… mocht ik ooit weer een nieuwe willen dan zal ik altijd eerst bij Vema kijken. Bedankt Bert!!


DaGeGo

16 april 2017

Kwam een gesloten aanhanger tegen via internet, zo kwamen wij in contact met VEMA aanhangers. Na kort heen en weer gemail een afspraak gemaakt waar een heel warm ontvangst op ons stond te wachten. Na een heerlijke bak koffie en een een leuk gesprekje zijn we tot een overeenkomst gekomen voor een gesloten enkelassige aanhangwagen, in deze aanhanger word een hogedruk reiniger gebouwd. Bij vertrek kwamen we tot de ontdekking dat een breedte lampje kapot was die zonder probleem nog even vervangen werd. Super tevreden met de aankoop en een aanrader mensen die een aanhanger nodig hebben.


Rene van Eijk Metselwerken

13 april 2017

Ik heb mijn eerste gebruikte plateauwagen bij Vema gekocht . Super service en vriendelijk bedrijf. Zeker een aanrader. Succes verder Bert.


Tom Hulzink Bestratingen

13 april 2017

Begin van het jaar een 3 zijdige kipper gekocht.
Doormiddel van een betalingsregeling, heb ik de aanhanger kunnen aanschaffen.
Niks anders dan lof voor de firma VEMA.
Bert ga zo door, super service!
Succes voor de toekomst, tot de volgende keer.


Marcel’s Bouwservice

09 januari 2018

Zeer goede service en een goed bedrijf om je aanhanger aan te schaffen. Goede aanhangers voor een goede prijs.
Klantvriendelijkheid is zeer zeker perfect.